• +359 (2) 945 90 12
  • office@skylog.bg
  • Български
  • English

Въздушен транспорт

 

Въздушният транспорт е най-новия член в семейството на товарните и транспортни услуги. Много хора наричат авиацията „един от най-големите подаръци на 20-ти век“. Още от зараждането на авиацията за всички става ясно, че това ще доведе до истинска революция в транспорта. В наши дни това е най-бързият начин да придвижите стоките си от една точка до друга. Както всеки от другите видове транспорт, така и въздушният транспортима своите сериозни предимства, но и някои недостатъци, които трябва да бъдат взети под внимание, когато избирате начина за пренос на своите стоки.
 

Основните предимства на въздушния транспорт са:

Висока скорост – Въздушният транспорт е най-бързият от всички видове транспорт и по тази причина е подходящ за пренос на стоки, които трябва да изминат голямо разстояния за кратък период от време. Въздушният транспорт няма конкурент или алтернатива за спешни пратки.

Бързо обслужване – Авио транспортът предоставя удобни, ефективни и бързи транспортни услуги. Той се определя като най-добрия метод за транспорт на бързо развалящи се стоки.

Не изисква инвестиции в инфраструктура – Въздушният транспорт не изисква допълнителен акцент върху пътната настилка, какъвто изисква железопътния транспорт.

Лесен достъп – Въздушният транспорт е единственият вид транспорт, който може да достига до трудно достъпни райони и участъци, които са непосилни за другите видове.

Няма физически бариери – Авиацията е освободена от физическите бариери, защото използва най-прикети авио маршрути, които не са подвластни на морета, океани, планини или гори.

Национална защита – Авиацията играе много важна роля в защитата на дадена страна, тъй като съвременните войни се водят в по-голямата си част по въздух. Самолетите имат предимство в унищожаването на врага за кратък период от време.

Експертите ни по въздушен транспорт разработиха специални продукти, проектирани според специфичните индустриални изисквания на клиентите като: опасни товари, ценни пратки, високорискови въздушни пратки и бързоразваляеми пратки. Разполагайки с тези продукти, ние сме в състояние да осигурим максимална гъвкавост и добавена стойност за всеки един клиент:

Портфолиото ни от въздушни услуги включва:
• Седмични консолидации през Хонг Конг, Шанхай ,Сеул и Тайпей
• Превоз на опасни стоки и бързоразвалящи се продукти