• +359 (2) 945 90 12
  • office@skylog.bg
  • Български
  • English

Скай Лог осигурява качествена подкрепа в складирането и предлага съхранение на стоки в свободен и митнически склад. В допълнение, ние предлагаме богат набор от услуги с добавена стойност, в зависимост от индивидуалните изисквания на клиента като: консолидиране, преопаковане, следене на наличности, ефективно управление на веригата от доставки и други специфични услуги в областта на складирането.

Специализирани услуги по складиране

Скай Лог е надежден партньор за клиенти, които се нуждаят от специализирани складови услуги, съобразени според техните индивидуални нужди. Нашите центрове за дистрибуция са оборудвани с модерни технологии и разполагат с професионалисти, които не жалят усилия за повишаване оперативната ефективност на нашите клиенти и, същевременно спестявайки значително време и разходи.

Свободен склад

Скай Лог разполага със свободни складове, създадени по начин, предоставящ и освен съхранение многобройни допълнителни ползи за клиента, като получаване на подробна информация относно пратки, ефективно следене и оптимизиране  на наличности, водещи до подобряване на времето за обработка на поръчки.

Митнически склад

Ние предоставяме на нашите клиенти допълнителна гъвкавост при съхранение на стоки в наши митнически складове, улеснявайки техния реекспорт, елиминирайки притесненията относно допълнителни разходи. При конкретни изисквания на клиента изпълняваме и различни услуги с добавена стойност, гарантиращи лесна и  бърза доставка.